Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Katı ortam kültüründe NaCI'ün domates bitkisinin verim ve meyve kalitesi üzerine etkileri
(2016)
Bu çalışmanın amacı, katı ortam kültüründe besin çözeltisine artan dozlarda ilave edilen sodyumklorür (NaCl)'ün domates bitkisinde verim ve bazı kalite özelliklerine etkilerini belirlemektir. Buamaçla sera şartlarında ...
Artan NaCl stres şartlarında besin çözeltisine ilave edilen humik asidin domates bitkisinin verim ve bazı meyve kalite özellikleri üzerine etkileri
(2016)
Bu çalışmanın amacı NaCl stres şartlarında domates bitkisinin verim, gövedeyaprak, kök kuru madde miktarı, meyvede bazı kalitesi özelliklerine besin çözeltisine ilave edilen hümik asidin etkilerini belirlemektir.Deneme 3x4 ...
Topraksız kültürde CaCl2 uygulamasının NaCl stres şartlarında yetiştirilen domates bitkisinin makro ve mikro besin element kapsamına etkileri
(2017)
Bu çalışmanın amacı, topraksız kültürde CaCI2 uygulamasının artan NaCl tuzu stres şartlarında yetiştirilen domates bitkisinin yaprağında bazı makro ve mikro besin element kapsamlarına etkilerini belirlemektir. Çalışmada, ...
Substrat kültüründe domates bitkisi yaprağında besin kapsamı, K/Na ve Ca/Na oranları üzerine besin çözeltisine artan dozlarda ilave edilen NaCl’ün etkileri
(2016)
Bu çalışmanın amacı katı ortam kültüründe uygulanan besin çözeltisine artan dozlarda ilave edilen NaCl'ün domates bitkisinin beslenmesine, K/Na ve Ca/Na oranlarına etkilerini belirlemektir. Artan dozlarda ilave edilen ...